Party

Szeretnél egy igazi, csajos estét barátnőiddel? 

Feldobnátok a megszokott péntek estéket egy különleges élménnyel? Sokáig tart az esti készülődés, és jó lenne, ha már közben is tudnátok teljes bedobással egymásra koncentrálni? A StyleBar exkluzív, zártkörű partiján garantált a jó hangulatú, csajos program!

Budapest központjában, exkluzív környezetben készülhettek fel az estére különleges szalonunkban. A StyleBar modern kidolgozású szekciójában egyszerre foglalkozunk veletek, miközben nektek csak a fergeteges hangulattal kell törődnötök. Fodrászaink és sminkeseink friss frizurával és tökéletes sminkkel készítenek fel titeket az éjszakára, amit pezsgős koccintással kezdhettek. Italokról és finomságokról mi gondoskodunk.


Legyen szó egy laza hétvégi buliról, vagy egy életre szóló élményt garantáló leánybúcsúról, a StyleBar csapata a legjobbat hozza ki az estétekből! A zártkörű buli végére megújult külsővel fog ragyogni a menyasszony vagy szülinapos, de a teljes kísérete is. Választhattok extra szolgáltatásaink közül is, legyen szó finom falatokról vagy fotósról, aki megörökíti átalakulásotokat! 

Születésnap, leánybúcsú, céges csapatépítés vagy csak buli előtti ráhangolódás? Ez lesz a legkülönlegesebb és legemlékezetesebb egyedi party, amit szervezni lehet!


Ajánlatkérés

Party ajánlatunkért töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Válassz az extra lehetőségek közül is: